Social Flex Productions

VIDEO VACATURE

Enthousiaste salesman/vrouw

Over Social Flex Productions

Werken bij Social Flex Productions betekent werken in een snelgroeiende, ambitieuze onderneming met een jong en gedreven team. Op flexibele wijze werken wij om algemene vacatures om te zetten in video vacatures. Hierbij staan flexibiliteit, samen verbinden en doelgerichtheid hoog in het vaandel. Op dit moment missen wij het ontbrekende puzzelstuk in ons team en zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken!

Functieomschrijving

Het gaat hierbij om een energieke en creatieve functie, waarbij je het visitekaartje van onze onderneming bent. Je draagt zorg voor het eerste contact met onze potentiële klanten en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat zij enthousiast raken over onze dienst. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening.

Social Flex Productions zoekt:

Een enthousiaste en energieke collega die ondernemend, creatief en goed kan improviseren. Daarnaast beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, heb je goede contactuele eigenschappen en heb je passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan. Tevens durf je leuke experimenten op te zetten.

Wij bieden:

  • Een geweldig leuke baan
  • Werken in een gezellig, gedreven en ambitieus team
  • Mogelijkheid om uren zelf in te delen
  • Groei met ons mee
  • Alle ruimte voor aanpassingen binnen onze organisatie

Informatie

Heb jij naar aanleiding van de vacature nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Jimmy Suon: +31 618676036 / info@socialflexproductions.nl.


Reageren

Groei jij met ons mee en voldoe jij aan bovenstaande functie-eisen? Stuur dan je motivatie en C.V. naar: info@socialflexproductions.nl.